DL Vochtbestrijding en Ventilatietechnieken is de marktleider in Vochtbestrijding in Vlaanderen.

DL Vochtbestrijding is gevestigd te Aartselaar en is gespecialiseerd in de bestrijding van vochtproblemen, meer bepaald opstijgend vocht, condensatie en kelderdichting.

DL Vochtbestrijding is een dynamische KMO met gemotiveerde medewerkers. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, kwaliteit, korte leveringstermijnen en garanties op uitgevoerde werken. Wij beschikken over verschillende kwaliteitscertificaten.

Bent u ondernemend en klantgericht? Kan u zelfstandig werken en uw eigen agenda beheren? Woont u in de regio Antwerpen? Bent u een talent in verkoop met ervaring in particuliere verkoop?

Voor onze activiteiten in de sector van vochtbestrijding zijn wij op zoek naar een (m/v):

 

Fulltime Verkoper Buitendienst

In loondienst of Zelfstandig

Functieomschrijving:

U hoeft niet te prospecteren, wij bezorgen u adressen van potentiële klanten. U beheert uw eigen agenda en bezoekt de klanten op vraag van DL Vochtbestrijding.

U staat in voor een klantgerichte verkoop op maat van de klant, opmaak van offerte en volgt de offerte professioneel op. U verzorgt en onderhoud de relaties met uw klanten. U werkt voltijds.

Functievereisten:

U bent ondernemend, klant gericht. U kan zelfstandig werken en uw eigen agenda beheren. U woont in de regio Antwerpen, bent positief ingesteld en teamminded.

U bent een talent in verkoop, ervaring in particuliere verkoop is vereist. U bent  gestructureerd, planmatig, dynamisch, gemotiveerd, goed georganiseerd, maar vooral enthousiast! U bent vlot in het Nederlands en bent vertrouwd met de PC.

Wij bieden:

U komt terecht in een aangename werksfeer in een bedrijf met een gezonde financiële basis. Wij bieden u aan een uitdagende functie met een hoge verdienste. U krijgt een doelgerichte interne opleiding, werkautonomie en ruimte voor initiatief.

Reageren:

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact op 03/870.54.75 of via het emailadres : seka@dlvochtbestrijding.be. Uw kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld.  Meer informatie over DL vindt u terug op www.dlvochtbestrijding.be.