jan

Garantie opstijgend vochtVocht in de muren, een ondergelopen kelder, … Het zijn vervelende problemen die u het liefst zo snel mogelijk aanpakt. En daarbij geniet een langetermijnoplossing natuurlijk de voorkeur. Een professionele vochtbestrijder aanspreken is dan ook een must. Die heeft de expertise én de ervaring om vochtproblemen ten gronde aan te pakken. Bij DL Vochtbestrijding krijgt er u ook nog eens 30 jaar garantie bovenop. Ontdek hier hoe we dit waarmaken!

Eerst een diagnose

Kampt u met verregaande vochtschade en vreest u dat de problemen nooit meer weggaan? Dan kunnen we u meteen geruststellen. De situatie is namelijk niet zo onoverkomelijk als ze op het eerste gezicht misschien lijkt. Tenminste: als u voor een professionele aanpak kiest, en die begint bij DL Vochtbestrijding altijd bij een gratis diagnose. Onze ervaren en continu bijgeschoolde experts bekijken het probleem ter plaatse en stellen een stappenplan op: van injectie tot verwijdering van beschadigd pleisterwerk.

Een aanpak die wérkt

Dankzij de diagnose weten onze experts perfect hoe ze te werk moeten gaan om de vochtproblemen definitief aan te pakken. Dit betekent dat het vocht ook na vijf jaar en zelfs na 30 jaar achterwege blijft. Bij DL Vochtbestrijding hebben we een jarenlange vochtexpertise opgebouwd en zijn we onze producten en werkmethodes continu blijven bijsturen en verfijnen. Daardoor kunnen we onze klanten vandaag een garantie van maar liefst dertig jaar aanbieden. En die maken we ook wáár. Bij ons geen loze beloftes, maar een rechttoe-rechtaanaanpak die gaat voor resultaat.

Comfortabel wonen, met een gerust hart

Om écht te kunnen genieten van uw woning, is het belangrijk dat u met een gerust hart gaat slapen, zonder u zorgen te maken over mogelijke schade op korte of op lange termijn. Met onze garantie van 30 jaar hebt u daar zekerheid over. U hoeft uw slaap niet meer te laten, want mocht een vochtprobleem toch opnieuw opduiken, dan komen wij dat kosteloos herstellen!