aug

DL Vochtbestrijding is een familiebedrijf dat zijn naam helemaal waarmaakt. In amper twaalf jaar tijd hebben Christian Lemable en Seka Dobric hun zaak doen uitgroeien tot de nummer één in vochtbestrijding. Het succesrecept? “Zonder twijfel onze totaalaanpak. Die laat toe om dertig jaar garantie aan te bieden en die belofte ook waar te maken”, vertelt Christian.

DL 85% Injectie Gel

Voor welke vochtproblemen kunnen klanten bij jullie terecht?

Christian: “Het woord ‘vochtbestrijding’ is niet voor niets opgenomen in onze bedrijfsnaam. Van opstijgend vocht tot vochtcondensatie en vochtige kelders, we hebben er telkens pasklare oplossingen voor. Het enige waar wij niet in tussenkomen, zijn bouwfouten of gevolgschade, zoals bij overstromingen.”

“Een eerste veelvoorkomend probleem is opstijgend vocht, waar oudere woningen dikwijls mee te kampen hebben. Om hier definitief komaf mee te maken, doen we een beroep op onze eigen gel, die we injecteren. Deze DL 85% Injectie Gel is WTCB- en ATG-gekeurd en behoort tot de absolute top in zijn segment.”

Ook ventilatie  is een belangrijke pijler binnen de DL Groep. Wat zijn hier de aandachtspunten?

Christian: “Ventilatie en de aanpak van koudebruggen is de enige manier om condensprobleem aan te pakken. Ventileren is vandaag verplicht in de nieuwbouw, maar uiteraard hebben ook bestaande woningen er alle baat bij. Condensatie is daar de oorzaak van veel vochtproblemen in de slaapkamer, badkamer, kelder,… Die lossen we op door per kamer aangepaste ventilatiesystemen te installeren en eventuele koudebruggen te bestrijden.”

Spuitkurk

Bieden jullie naast vochtbestrijding ook andere renovatieoplossingen aan?

Christian: “Zeker, ons dienstenaanbod gaat heel breed. Zo zijn we ook actief in de gevelrenovatie. De redenen om een gevel te renoveren zijn divers: van pure esthetische noden tot een verbetering van de isolatie. Met onze geveloplossingen proberen we op elk aspect een antwoord te bieden. Een van onze topproducten daarvoor is spuitkurk, die tegen de gevel wordt aangebracht. Het gaat om een ecologisch, isolerend én ademend product dat toelaat om erg snel en accuraat te werken, zónder in te boeten aan kwaliteit.”

Betrouwbaarheid

Veel bedrijven leggen zich toe op vochtbestrijding. Hoe maken jullie het verschil?

Christian: “DL Vochtbestrijding staat voor betrouwbaarheid. We geven onze klanten een garantie van dertig jaar én komen die belofte ook na. Dat is niet alleen te danken aan onze uitstekende producten, zoals onze eigen gel, maar ook aan onze ervaren werkkrachten. Want de producten mogen nog van topkwaliteit zijn, als ze niet goed worden aangebracht, koop je er niets mee.”

“Een van onze sterke punten is dat we altijd vertrekken van een goeie diagnose. We bellen onze klanten binnen de tien dagen na het eerste contact en polsen naar het concrete vochtprobleem. Vaak weet de klant niet altijd wat de onderliggende oorzaak is, en is een gratis diagnose door vakmensen een must. Op basis daarvan stellen wij de meest duurzame oplossing voor.”

“Maar daar houdt het niet op. Vochtbestrijding is een totaalconcept, wat betekent dat ook de afwerking alle aandacht verdient. Vochtschade blijft namelijk zichtbaar, zelfs na injectie en uitdroging. Onze mensen vernieuwen daarom de bezetting, zodat de klant alleen maar hoeft te behangen of te schilderen om van een volledig gerenoveerde muur te genieten.”

Hoe garandeert DL Vochtbestrijding zijn klanten kwaliteit?

Christian: “Door in te zetten op elke schakel in de ketting. Volgende eigenschappen behoren bij ons tot het standaardpakket:

·       Correcte diagnose door vakmensen.

·       Uitvoering door eigen professionals, nooit in onderaanneming.

·       Gebruik van kwalitatieve en innovatieve materialen.

·       Uitstekende binnendienst: snel en proactief.

·       Transparantie en klantgerichtheid.”

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Gerelateerde artikels

Oude woning met vocht? Speel op zeker met een totaalrenovatie

Nieuws
Nederlands
woensdag, december 2, 2015 - 11:45
Het Belgische woonpatrimonium behoort tot de oudste van Europa. Veel huizen en appartementen zijn sterk verouderd en voldoen niet aan de huidige normen en eisen. Woon jij ook in een oud huis met een povere isolatie en een slechte waterdichting? Overweeg dan een totaalrenovatie die niet alleen de oppervlakkige gebreken aanpakt, maar je hele woning een upgrade geeft.

Ventileer ook op koude dagen en nachten

Nieuws
Nederlands
woensdag, oktober 28, 2015 - 11:45
Iedereen is overtuigd van het belang van een goede isolatie, zeker in de winter. Ventilatie is voor veel mensen minder vanzelfsprekend. Als het buiten koud is, hou je je ramen en deuren dicht, toch? Vergis je niet: ook in de winter is ventilatie van het grootste belang …

Hoe belangrijk is een goede kelderisolatie?

Nieuws
Nederlands
woensdag, oktober 21, 2015 - 11:45
Isolatie is hét woontopic van nu. Een goede isolatie is, in combinatie met een degelijk ventilatiesysteem, onmisbaar in een energiezuinige en gezonde woning. Toch vergeten veel mensen om hun kelder aan te pakken, terwijl dit juist een erg vochtgevoelige ruimte is. Hier lees je waarom kelderdichting en kelderisolatie absoluut onmisbaar zijn.

Voorkomt een passende gevelbekleding vochtproblemen?

Nieuws
Nederlands
woensdag, oktober 14, 2015 - 11:45
Vochtproblemen in huis los je niet alleen aan binnenkant op. Ook je gevel speelt een rol in de bescherming tegen vocht. Almaar meer mensen verkiezen spuitkurk als beschermende gevelbekleding. Ontdek hoe je spuitkurk inzet om vochtproblemen te voorkomen.

Nieuw: de vochtmeter met warmtebeeldcamera

Nieuws
Nederlands
woensdag, oktober 7, 2015 - 11:45
Een belangrijke innovatie in vochtbestrijding is een nieuwe vochtmeter met ingebouwde warmtebeeldcamera. Met dit toestel krijgt de expert van DL Vochtbestrijding een accuraat beeld van het vochtprobleem en kan hij metingen verrichten op de juiste locaties.