jan

Duurzame gevelrenovatieIs je gevel dringend aan renovatie toe? Dan blijf je maar beter niet bij de pakken zitten. Want een verouderde gevel verhoogt niet alleen het risico op waterschade, hij is ook nefast voor de isolatie van je woning. Met alle gevolgen van dien voor je wooncomfort én je energiefactuur. Ontdek hier hoe duurzame gevelrenovatie je woning de grandeur van weleer bezorgt!

1. Duurzame gevelisolatie respecteert de authenticiteit van je woning

Een duurzame gevelrenovatie behoudt de oorspronkelijke look-and-feel van je woning. Je hoeft dus geen schrik te hebben dat de technische moderniseringswerken het authentieke karakter van je gevel zullen aantasten. Zo hebben onze integraal gekleurde en geschuurde PLANATURAL-gevelpanelen een honderd procent karakteristieke uitstraling. Ze gooien hoge ogen met hun looks van beton, maar tegelijk zijn het echte lichtgewichten. Bovendien is het oppervlak gehydrofobeerd, wat betekent dat ze geen water opzuigen en vuilafstotend zijn.

2. Kies voor spuitkurk

Heb je al van spuitkurk gehoord? En wist je dat het dé oplossing is voor gevel en binnenmuurisolatie? Als je het in Keulen hoort donderen, lees je maar beter verder. Spuitkurk is namelijk een op-en-top natuurlijk en ecologisch materiaal dat zich uitstekend leent tot gevelrenovatie. Het kan worden aangebracht op gevels en muren en hecht zich aan alle oppervlaktes. Bovendien wordt spuitkurk snel en accuraat op de ondergrond gespoten. Dit laat ons toe om bijzonder efficiënt te werken zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van kwaliteit.

3. Geef voorrang aan innovatie

De wereld van bouwen en verbouwen staat niet stil. Om onze woning nog energiezuiniger, waterbestendiger en gebruiksvriendelijker te maken, komen er constant nieuwe productinnovaties op de markt. Ook DL Vochtbestrijding draagt haar steentje bij, en dit in meerdere segmenten: van vochtbestrijding tot isolatie. Onze innovaties zijn te danken aan een exclusieve samenwerking met laboranten, die telkens op zoek gaan naar de meeste optimale woonoplossing. Onze spuitkurk is daarvan een mooi voorbeeld.

Gecharmeerd door de voordelen van duurzame gevelrenovatie? Neem dan snel contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

Gerelateerde artikels

Oude woning met vocht? Speel op zeker met een totaalrenovatie

Nieuws
Nederlands
woensdag, december 2, 2015 - 11:45
Het Belgische woonpatrimonium behoort tot de oudste van Europa. Veel huizen en appartementen zijn sterk verouderd en voldoen niet aan de huidige normen en eisen. Woon jij ook in een oud huis met een povere isolatie en een slechte waterdichting? Overweeg dan een totaalrenovatie die niet alleen de oppervlakkige gebreken aanpakt, maar je hele woning een upgrade geeft.

Plannen om je gevel te renoveren deze zomer?

Nieuws
Nederlands
woensdag, juni 24, 2015 - 11:45
De gevel geeft de eerste indruk van je woning en biedt bescherming tegen de grillen van de natuur. Met de zomer voor de deur is dit de ideale periode om je gevel weer op te frissen of opnieuw te bekleden en isoleren. Heb jij plannen om je gevel deze zomer te renoveren? Dan hebben wij een groene en tegelijk esthetische oplossing voor je!

Gevel renoveren: Kies je voor spuitkurk of spouwmuren?

Nieuws
Nederlands
vrijdag, mei 15, 2015 - 11:45

Heb je een verouderde gevel? Dan is het hoog tijd om een gevelrenovatie te laten uitvoeren. Zo ga je het risico op waterschade tegen en verstevig je de isolatie van je woning. Het resultaat? Je wooncomfort stijgt en je energiefactuur daalt. Maar kies je het best voor spuitkurk of de isolatie van je spouwmuren? We vergelijken beide oplossingen.

Hoe spuitkurk bijdraagt tot de perfecte gevelrenovatie

Nieuws
Nederlands
maandag, januari 26, 2015 - 14:00

SpuitkurkEen gevel krijgt door de jaren heel wat te verduren. Slagregen, wind, sneeuw, vrieskou, een hittegolf … je gevel incasseert het allemaal. Om je woning er weer als nieuw te laten uitzien, is een gevelrenovatie de perfecte optie. Naast een esthetische meerwaarde heeft een gevelrenovatie met spuitkurk nog heel wat voordelen. Je ontdekt ze hier.

Spuitkurk: 100 % natuurlijke en decoratieve isolatie

Nieuws
Nederlands
zondag, september 21, 2014 - 09:30

Zaakvoerder Christian Lemable is helemaal in de ban van de effecten van spuitkurkisolatie. “Isolerend, decoratief, en puur natuur!” DL Vochtbestrijding -  marktleider in vochtbestrijding, gevelrenovatie en gevelisolatie - is verdeler van spuitkurkisolatie in Antwerpen en Oost-Vlaanderen.