mrt

Ben je jong van geest en heb je zin in een topfeest? Dan is het unieke en exclusieve event Hastagtechno in de waagnatie in Antwerpen echt iets voor jou.  DL Vochtbestrijding organiseert voor de tweede keer het exclusieve evenement  #hashtagtechno ter ere van een goed doel. Dit jaar gaat een deel van de opbrengst naar VZW Seka. Deze organisatie zet zich in voor Bosnische kinderen in het weeshuis Dom-porodica. Met de opbrengst betaalt VZW Seka de studies van deze kinderen en zet hen op langere termijn op weg naar een mooiere toekomst. Daar wil jij toch ook aan bijdragen toch? Feest mee met ons en zorg voor een mooie toekomst. 

#Hashtagtechno: wie, waar en wanneer?

#HASHTAGTECHNO, kortweg #HT is een nieuw en exclusief nightlife concept waarbij clubervaring als bezoeker centraal staat. Middels sterke visuals, video mapping, exclusieve danseressen en technologische embedding van sociale media is #HASHTAGTECHNO een uniek en sfeervol event. Het concept Creatures of the Night staat garant voor een spectaculaire interactie tussen muziek en omgeving. Door de muziek te koppelen aan bepaalde dieren hoor je het niet alleen maar beleef je de muziek in een fantastische omgeving.

De lineup voor deze editie zeker niet mis. Top DJ DOSEM zal zorgenvoor een heerlijke sfeer en wordt bijgestaan door DJ Angelo Dobric. Ook Deedz, Timax en Kundalini klinken niet onbekend in de oren en zijn van de partij.

Op 25 april 2015 gooien we de deuren open van de Waagnatie in Antwerpen en verwelkomen je met een unieke mix van licht en klank. Maak je klaar voor eenonvergetelijke ervaring en koop je tickets online. Beleef een unieke nacht met #hashtagtechno en help mee aan een goed doel. Kaarten zijn nog steeds beschikbaar en kun je hier bestellen

ps: wil je in stijl komen? Geen probeem, wij hebben ook speciale groeps- en VIP-arangementen geheel op maat van jouw wensen.