okt

Een belangrijke innovatie in vochtbestrijding is een nieuwe vochtmeter met ingebouwde warmtebeeldcamera. Met dit toestel krijgt de expert van DL Vochtbestrijding een accuraat beeld van het vochtprobleem en kan hij metingen verrichten op de juiste locaties.

Vochtmeters en warmtecamera’s

Een vochtmeter is een apparaat waarmee je de vochtigheid van een materiaal (een houten vloer, een muur …) kan meten. Een toestel om de luchtvochtigheid mee te meten, is een hygrometer. Vochtmeters zijn een bijzonder nuttig hulpmiddel om vochtproblemen te lokaliseren.

Warmtecamera’s zijn een andere tool voor professionele vochtbestrijders. Een thermische camera laat op basis van infrarood-technologie zien welke plekken in je huis risico lopen op vocht en schimmelgroei.

Nieuw: vochtmeter met geïntegreerde warmtebeeldcamera

Nu is er een nieuw toestel op de markt dat de sterktes van een digitale vochtmeter combineert met een warmtebeeldcamera. De Flir MR 160 is de eerste vochtigheidsmeter die is uitgerust met Infrared Guided Measurement-technologie en een warmtebeeldcamera. De MR 160 helpt vochtproblemen snel op te sporen en te lokaliseren. Hij brengt de probleemzone gedetailleerd in beeld, zodat je meteen kan zien waar je het vochtprobleem juist moet meten. Het toestel beschikt zelf over twee sensoren om de vochtigheid mee te meten: een pinloze sensor en een sonde met externe pin. Daardoor beschikt het toestel over de flexibiliteit om zowel invasieve als niet-invasieve metingen te verrichten.

Professionele analyse

De vakmensen van DL Vochtbestrijding komen gratis en vrijblijvend bij je langs om een diagnose te stellen van het vochtprobleem in je woning. Is opstijgend vocht de oorzaak van de schimmelplekken? Of lijdt je woning onder condensatie en een gebrekkige ventilatie?

De expert van DL Vochtbestrijding gebruikt de laatste nieuwe technologie en zijn jarenlange expertise om de aard en omvang van het probleem vast te stellen. Hij stelt je een aangepaste oplossing voor om het vochtprobleem structureel en permanent aan te pakken. Pas nadat hij jou heeft uitgelegd wat het probleem juist is en hoe DL Vochtbestrijding het kan oplossen, beslis jij of je met ons wil samenwerken. Maak dus snel een afspraak voor een vrijblijvende diagnose.