jun

De gevel geeft de eerste indruk van je woning en biedt bescherming tegen de grillen van de natuur. Met de zomer voor de deur is dit de ideale periode om je gevel weer op te frissen of opnieuw te bekleden en isoleren. Heb jij plannen om je gevel deze zomer te renoveren? Dan hebben wij een groene en tegelijk esthetische oplossing voor je!

Gevelrenovatie met spuitkurk

Ben je die oude stenen buitenmuur beu? Kies dan voor spuitkurk. Het is een extra beschermlaag voor je muren, maar eentje met esthetische meerwaarde. Bij spuitkurk heb je de keuze tussen verschillende kleuren en bovendien geeft de korrel in spuitkurk je gevel een mooi elastische effect.

Spuitkurk geeft je woning een authentiek karakter en hecht zich gemakkelijk op alle materialen: steen, beton, ijzer, ... Het is dus geschikt voor alle woningen.

Bespaar op je energiefactuur dankzij spuitkurk

Spuitkurk heeft naast zijn esthetisch meerwaarde een zeer hoge isolatiewaarde. Zo hou je de koude ’s winters buiten en de koelte ’s zomer binnen. Dat verschil merk je op je energiefactuur.

Een ander voordeel van spuitkurk is dat het waterbestendig is. Spuitkurk is waterafstotend, maar laat wel waterdamp door. Op die manier houdt de spuitkurk geen vocht vast en vermijd je vochtproblemen in je muren! Verder is spuitkurk brandwerend en onderhoudsvriendelijk. Je gevel renoveren met spuitkurk is dus een algemene meerwaarde voor je woning.

Een duurzame gevelrenovatie

Spuitkurk is een duurzame oplossing voor je gevel. Het materiaal is honderd procent natuurlijk en ecologisch. Het wordt gemaakt op basis van kurk, acrylaathars op waterbasis, oliën en pigmenten.

Spuitkurk werkt snel. Het kan snel en effeciënt aangebracht worden op alle ondergronden zonder dat je raakt aan de kwaliteit van je gevel of de spuitkurk. Het is een innovatief product dat ook nog eens vuil afstotend is.

Zie jij potentieel in een esthetische en duurzame gevelrenovatie? Contacteer ons vandaag nog en vraag voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

Gerelateerde artikels

Oude woning met vocht? Speel op zeker met een totaalrenovatie

Nieuws
Nederlands
woensdag, december 2, 2015 - 11:45
Het Belgische woonpatrimonium behoort tot de oudste van Europa. Veel huizen en appartementen zijn sterk verouderd en voldoen niet aan de huidige normen en eisen. Woon jij ook in een oud huis met een povere isolatie en een slechte waterdichting? Overweeg dan een totaalrenovatie die niet alleen de oppervlakkige gebreken aanpakt, maar je hele woning een upgrade geeft.

Gevel renoveren: Kies je voor spuitkurk of spouwmuren?

Nieuws
Nederlands
vrijdag, mei 15, 2015 - 11:45

Heb je een verouderde gevel? Dan is het hoog tijd om een gevelrenovatie te laten uitvoeren. Zo ga je het risico op waterschade tegen en verstevig je de isolatie van je woning. Het resultaat? Je wooncomfort stijgt en je energiefactuur daalt. Maar kies je het best voor spuitkurk of de isolatie van je spouwmuren? We vergelijken beide oplossingen.

Comfortabel wonen: drie tips voor duurzame gevelrenovatie

Nieuws
Nederlands
vrijdag, januari 30, 2015 - 14:45

Duurzame gevelrenovatieIs je gevel dringend aan renovatie toe? Dan blijf je maar beter niet bij de pakken zitten. Want een verouderde gevel verhoogt niet alleen het risico op waterschade, hij is ook nefast voor de isolatie van je woning. Met alle gevolgen van dien voor je wooncomfort én je energiefactuur. Ontdek hier hoe duurzame gevelrenovatie je woning de grandeur van weleer bezorgt!

Hoe spuitkurk bijdraagt tot de perfecte gevelrenovatie

Nieuws
Nederlands
maandag, januari 26, 2015 - 14:00

SpuitkurkEen gevel krijgt door de jaren heel wat te verduren. Slagregen, wind, sneeuw, vrieskou, een hittegolf … je gevel incasseert het allemaal. Om je woning er weer als nieuw te laten uitzien, is een gevelrenovatie de perfecte optie. Naast een esthetische meerwaarde heeft een gevelrenovatie met spuitkurk nog heel wat voordelen. Je ontdekt ze hier.

Spuitkurk: 100 % natuurlijke en decoratieve isolatie

Nieuws
Nederlands
zondag, september 21, 2014 - 09:30

Zaakvoerder Christian Lemable is helemaal in de ban van de effecten van spuitkurkisolatie. “Isolerend, decoratief, en puur natuur!” DL Vochtbestrijding -  marktleider in vochtbestrijding, gevelrenovatie en gevelisolatie - is verdeler van spuitkurkisolatie in Antwerpen en Oost-Vlaanderen.