Afb-tag: wijnkelder
Nieuws
Nogal wat mensen bewaren wijn in hun kelder. Terecht, want wijn bewaar je het best in een stille en donkere ruimte met een stabiel binnenklimaat. Maar hoe zit het juist met de vochtigheidsgraad van een wijnkelder? Lees verder en ontdek in welke omstandigheden je je wijncollectie optimaal bewaart.
totaalrenovatie
Nieuws
Het Belgische woonpatrimonium behoort tot de oudste van Europa. Veel huizen en appartementen zijn sterk verouderd en voldoen niet aan de huidige normen en eisen. Woon jij ook in een oud huis met een povere isolatie en een slechte waterdichting? Overweeg dan een totaalrenovatie die niet alleen de oppervlakkige gebreken aanpakt, maar je hele woning een upgrade geeft.
vochtproblemen door ijs of sneeuw
Nieuws
Vochtproblemen kunnen je huis op elk moment treffen. Maar in de winter, wanneer je extra veel belang hecht aan een degelijk isolatie en een gezond binnenklimaat, kun je vocht pas écht missen als de pest. Wees daarom op de hoede voor de mogelijke gevolgen van sneeuw en ijs op je dak of muren.
gevelrenovatie en -isolatie
Nieuws
Sommige mensen betalen elke maand een hoge energiefactuur, terwijl anderen slechts een fractie van dat bedrag moeten ophoesten. Hoe dat komt? Uiteraard verbruikt niet iedereen evenveel energie, veel hangt ook af van je woning. Is je huis of appartement goed geïsoleerd of gaat er juist veel warmte verloren door dunne muren, enkel glas en kiertjes? Een belangrijk element dat weleens wordt vergeten, is de gevelisolatie. Wie een gevelrenovatie met spuitkurk laat uitvoeren, kan tot een derde besparen op zijn energiefactuur.

Pagina's