Voorkomt een passende gevelbekleding vochtproblemen?

Nieuws
Nederlands
woensdag, oktober 14, 2015 - 11:45
Vochtproblemen in huis los je niet alleen aan binnenkant op. Ook je gevel speelt een rol in de bescherming tegen vocht. Almaar meer mensen verkiezen spuitkurk als beschermende gevelbekleding. Ontdek hoe je spuitkurk inzet om vochtproblemen te voorkomen.

Hoe maak je komaf met een vochtige kelder?

Nieuws
Nederlands
woensdag, januari 28, 2015 - 14:15

De kelder is in de meeste huizen niet de meest aangename plek om te vertoeven. Een donkere en vaak vochtige ruimte onder de grond: zo zou je het kunnen samenvatten. Nochtans biedt een kelderruimte best wat mogelijkheden, op voorwaarde dat het er droog is, natuurlijk. En daar wringt het schoentje doorgaans ... Hoe maak je komaf met die vochtige kelder? Daar zijn twee manieren voor.

Schimmel in huis? Pak het probleem grondig aan!

Nieuws
Nederlands
vrijdag, januari 23, 2015 - 14:00

Schimmel in huisHeb je schimmel ontdekt in de kelder of, erger nog, in een van de leefruimtes in huis? Dan is het zaak het probleem snel aan te pakken en bovenal grondig, want met een oppervlakkige aanpak bereik je op de lange termijn helemaal niets. De schimmel zal dan hoogstwaarschijnlijk opnieuw opduiken, en je kan weer van vooraf aan beginnen.

Zélf muren injecteren of kiezen voor een professional?

Nieuws
Nederlands
woensdag, januari 21, 2015 - 14:00

Voorkomen is beter dan genezen. Beletten dat je woning te kampen krijgt met opstijgend vocht, is dus een verstandig idee. Hiervoor heb je verschillende mogelijkheden. Een efficiënte manier is je muren injecteren met een vochtwerend product. De hamvraag hier is: doe je dit zelf of laat je het over aan een professional?

Welke premies vallen er te rapen voor vochtbestrijding?

Nieuws
Nederlands
vrijdag, januari 16, 2015 - 13:15

Efficiënte vochtbestrijding vergt een zekere investering. Maar u krijgt er ook heel wat voor terug: meer wooncomfort, een goede luchtkwaliteit en een definitieve kwijtschelding van al uw kopzorgen. Bovendien geeft de overheid u ook een financieel duwtje in de rug. Wie vochtproblemen aanpakt, maakt namelijk aanspraak op mooie premies. Ontdek hier wat er voor u is weggelegd!

Hoe onze injectiegel opstijgend vocht definitief uit uw muren bant

Nieuws
Nederlands
woensdag, januari 14, 2015 - 13:15

Injectiegel opstijgend vochtHeeft uw woning te kampen met opstijgend vocht? Dan komt het er eerst en vooral op aan om de onderliggende oorzaak te vinden. Dat kan gaan van een ontbrekende vochtbarrière in oudere woningen tot constructieslordigheden in nieuwbouwpanden. Opstijgend vocht is dan ook een veelvoorkomend probleem, waar gelukkig iets aan te doen valt.

Christian Lemable: “Vochtbestrijding is een totaalconcept”

Nieuws
Nederlands
donderdag, augustus 14, 2014 - 13:15

DL Vochtbestrijding is een familiebedrijf dat zijn naam helemaal waarmaakt. In amper twaalf jaar tijd hebben Christian Lemable en Seka Dobric hun zaak doen uitgroeien tot de nummer één in vochtbestrijding. Het succesrecept? “Zonder twijfel onze totaalaanpak. Die laat toe om dertig jaar garantie aan te bieden en die belofte ook waar te maken”, vertelt Christian.

DL 85% Injectie Gel

Voor welke vochtproblemen kunnen klanten bij jullie terecht?