Maak een einde aan de muffe geur in huis

Hangt er een muffe geur in uw huis? Hoogstwaarschijnlijk is een vochtprobleem de oorzaak. Naast de geur hebt u in dat geval waarschijnlijk ook last van vochtplekken, afbladderend behang of afbrokkelend pleisterwerk, en/of schimmelvorming op de muren. Niet echt een aangename omgeving voor u en uw gezin.

Vochtgeur bestrijden

De muffe geur kan u natuurlijk te lijf gaan met een speciaal huisparfum of andere producten. Dit zijn echter lapmiddeltjes die de geur wel camoufleren, maar niet weghalen. Om de typische muffe geur permanent te verwijderen, en om materiële en gezondheidsproblemen te vermijden die gepaard gaan met vochtproblemen, investeert u best in professionele vochtbestrijding.

DL is dé expert op het vlak van vochtbestrijding en woonhuisventilatie. Wij pakken het probleem aan bij de bron, zodat u écht komaf kan maken met die muffe geur in huis. Onze professionals voeren een grondige analyse uit van uw huis, en stellen u dan een gepaste oplossing voor. We behandelen uw muren tegen opstijgend vocht en verwijderen aangetast pleisterwerk indien nodig. Met een goed ventilatiesysteem brengt u vervolgens een constante aanvoer van verse lucht in huis, waardoor u problemen met condensatie van vocht voorkomt.

Laat ons voorgoed die muffe geur verwijderen! 
Contacteer DL voor meer info en een gratis diagnose.