Hoe een vochtige kelder behandelen

Binnensijpelend vocht belemmert het optimale gebruik van uw kelderruimte. Het vocht tast bovendien het bouwmateriaal aan en leidt tot schimmelvorming.

U hoeft echter niet lijdzaam toe te zien: laat DL de vochtproblemen in uw kelder oplossen. Wij behandelen uw vochtige kelder met een extra beschermingslaag, zodat natte muren tot het verleden behoren.

Vochtige kelder wordt leefruimte

In huizen met een erg natte kelder wordt het overtollige water afgevoerd. Meestal volstaat het echter de kelder te voorzien van een bekuiping. Deze bekuiping bestaat uit een waterwerende beschermingslaag die op de muren en vloer van uw kelder wordt aangebracht, zodat deze meer weerstand hebben tegen de druk van het grondwater. Ondergronds water dringt niet meer door naar het oppervlak en u kan de droge kelder gebruiken als extra leef-, speel- of hobbyruimte!

DL garantie

Het is van doorslaggevend belang dat deze bekuiping naadloos gebeurt, zeker in de hoeken en daar waar keldervloer en keldermuren in elkaar overlopen. Zoniet krijgt vocht alsnog de kans om door de openingen te sijpelen. D&L werkt met eigen techniekers die de nieuwste technieken perfect beheersen om uw vochtige kelder optimaal te behandelen. Daarom kunnen wij u een garantie van 10 jaar bieden.

Wilt u de vochtproblemen in uw kelder oplossen? Vertrouw dan op onze expertise!

Contacteer DL voor een gegarandeerde en betaalbare oplossing.