Onze experts maken een einde aan vochtige muren.

Op verschillende fora op het internet kan u informatie vinden van doe-het-zelvers die muren met opstijgend vocht zelf behandelen. Hoewel er inderdaad producten bestaan waarmee u vocht tijdelijk kan buitenhouden, laat u het behandelen van vochtige muren best over aan professionals. Onze experts maken aan de hand van gespecialiseerde tools een grondige analyse van uw vochtprobleem, en pakken het probleem aan bij de wortels. Wij bieden u de garantie dat uw muren 30 jaar vrij blijven van opstijgend vocht.

Werk voor professionals

DL werkt met eigen techniekers die een jarenlange ervaring opgebouwd hebben, en die voor elk probleem de geknipte oplossing hebben. Ze werken snel en efficiënt, met de nieuwste technieken en gecertificeerde producten. Vochtbestrijding is immers meer dan een muur instrijken met een product. Het vereist een goede kennis van bouw- en isolatiematerialen en grondwaterdruk, en een ervaren hand. Wat u extra betaalt aan vakmannen, krijgt u terug in kwaliteit!

Zeker voor het injecteren van vochtige muren is een doe-het-zelf aanpak not done. Dit procédé vereist heel wat technische kennis en een foute aanpak kan uw muren ernstig aantasten!

Overweegt u uw vochtige muren zelf te behandelen? Neem eerst een kijkje op onze website, en overtuig uzelf van de meerwaarde van een professionele vochtbestrijder. Als u met een rotte tand zit, vult u hem u tenslotte ook niet zelf.

 Contacteer ons voor een gratis vochtdiagnose!