Maak een einde aan de muffe lucht in huis

Hebt u last van een muffe geur in huis? Zo’n muf luchtje is niet alleen onaangenaam, meestal betekent het ook dat u met vochtproblemen kampt. En u bent zeker niet de enige.

Verschillende vochtproblemen kunnen aan de basis liggen van de muffe geur in uw huis. Enerzijds kan een gebrekkige luchtventilatie het probleem zijn, waardoor het vocht in de lucht condenseert op uw muren. Anderzijds kan u gewoon ook last hebben van vochtige muren, veroorzaakt doordat de poreuze bakstenen grondwater opzuigen.

Muffe geur: daar zit een luchtje aan

In beide gevallen zit u met een probleem. Want naast een vervelende muffe geur in huis, kan u door vocht ook last krijgen van schimmelvorming,  beschadiging van metselwerk en interieur, zoutuitbloeiingen en van gezondheidsproblemen. Een muffe geur is immers een teken van een slechte luchtkwaliteit. Vochtige lucht leidt tot aandoeningen van de luchtwegen, en ook schimmelsporen in de lucht zijn schadelijk voor de gezondheid.

Muffe geur behandelen

Om de muffe geur te verwijderen, pakt DL Vochtbestrijding zowel de symptomen als de oorzaak van het probleem aan. Door het installeren van een goede woonhuisventilatie minimaliseert u de problemen die gepaard gaan met condensatie. Hebt u last van opstijgend vocht, dan is een structurele oplossing nodig.

 

Contacteer DL voor een gratis diagnose van uw vochtprobleem. Zo bent u binnenkort definitief van die muffe geur in huis af! Uw huis en uw gezondheid zullen er wel bij varen.