Heeft u last van vochtige muren in huis?

Vochtproblemen in huis zijn vrij gangbaar in ons Belgisch klimaat. Veel huiseigenaars hebben bijvoorbeeld te kampen met o.a. opstijgend vocht en schimmelvorming op hun binnenmuren. Aangezien muren bestaan uit poreus materiaal dat water opzuigt (steen, beton,…) is opstijgend vocht een probleem dat jaar na jaar erger wordt. U bent niet de enige die zich afvraagt hoe u dit probleem kan bestrijden. DL heeft een jarenlange ervaring in het bestrijden van natte binnenmuren en helpt u graag aan een vochtvrije woning! Elk huis is natuurlijk verschillend. Bij DL gaan wij voor het behandelen van uw vochtige muren af op een grondige analyse van de vochtproblemen in uw woning. We bepalen de oorzaak en de omvang van het probleem en stellen dan een oplossing voor:

Hoe wij het vocht in uw muur bestrijden

De behandeling gebeurt door middel van injectie met gecertificeerde DL 85% Injectie Gel. Deze gel zorgt voor een beschermende, waterwerende laag Het pleisterwerk van een vochtige muur herstellen is onbegonnen werk. We verwijderen het aangetast pleisterwerk en/of de voegen dus, en vervangen ze door een nieuwe laag Daarnaast blijft het natuurlijk belangrijk om uw woning goed te ventileren, zodat het in de lucht aanwezige vocht afgevoerd wordt. Zo niet kan dit vocht makkelijk condenseren, wat ook weer voor problemen zorgt. Meer info over DL Woonhuisventilatie vindt u hier.

Vochtbestrijding: prijs

Aangezien de gepaste oplossing afhangt van de toestand van uw huis en de omvang en kenmerken van het probleem, plaatsen wij geen vaste prijzen op onze site. Neem contact met ons op voor meer details over een gratis vochtdiagnose en de prijs van het behandelen van uw natte muren. Wij garanderen u een betaalbare oplossing waarmee u 30 jaar vrij bent van opstijgend vocht! DL kan uw vochtproblemen oplossen!